Företag

Företag

Lokalvård

Vi förstår att ni som kund har miljömål och krav att leva upp till. Därför strävar vi efter att utföra alla tjänster med både ekonomi och miljö i fokus och på så vis stödja våra kunders miljöarbete.

Vårt mål är att dagligen skapa rena, trivsamma och säkra miljöer för våra kunder. Med hög kvalitè, beprövade och miljövänliga metoder möter vi kundernas förväntningar.

Lokalvård för företag är mer än bara städning. Vi ser lokalvård som ett verksamhetsstöd och som en del i vår flexibla serviceleverans med möjligheten att skapa upp eller ned i takt med er verksamhet. Därför erbjuder vi alltifrån daglig städning till periodiskt underhåll. Vi bevakar ständigt utvecklingen för att säkerställa att vi använder oss av de mest miljövänliga metoderna och materialen. Vi har olika städpaket för företag, med och utan UV-behandling.

Effektiv städning är viktig för att minska mängden mikroorganismer och leder till färre infektioner genom att förebygga smittspridning.

Vi erbjuder skräddarsydda städ och saneringstjänster med en bred inriktning inom förebyggande av smittspridning.

Detta innebär i praktiken att förutom att vi sköter städningen i era lokaler och ser till att de är rena dessutom säkerställer vi att era lokaler är fria från skadliga bakterier, virus och mögel. En lönsam åtgärd som förebygger hälsoproblem och samtidig stoppar spridningen av virus och bakterier i er verksamhet.

Allmänna färdmedel

Vår kemikaliefria process passar utmärkt för t.ex. sanering av allmänna färdmedel eller andra offentliga platser.

Välkommen till en tillvaro fri från skadliga mikroorganismer.
Hur går det till?

Före- och efter-bild från forskningsrapporten

Företag

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan så hör vi av oss.