Privat

Privat

Privat

Även om du tror att du sover själv om nätterna, så är du inte ensam i sängen

Vi spenderar en tredjedel av våra liv i sängen och det gör vi tillsammans med miljontals mikroorganismer. I sängen finns dom perfekta förutsättningarna för mikroorganismer som kvalster, mögel och bakterier att växa och föröka sig. Dammmider orsakar stora hälsoproblem. De är den främsta orsaken till astma och hösnuva.

Varje madrass som är över sex månader gammal har mellan 50 000 och 2 miljoner dammmider/kvalster som kryper runt inuti den. Även en ny madrass blir förorenad efter sex månader.

Dammmider finns också i mattor och stoppade möbler. Damm-kvalster gillar inte ljus och kan därför vanligtvis hittas djupt i madrassen. Kvalster utsöndrar ungefär 200 gånger av sin kroppsvikt under sin livslängd.

Dammmider kan också vara orsaken till många andra sjukdomar, inklusive: Eksem, bronkit, sinusproblem, trötthet, kronisk dermatit, hudutslag, kliande hud eller ögon, puffiga ögon, huvudvärk, hosta, nysning och till och med depression. Utan tvekan är madrassen en av de mest ohygieniska föremålen i ditt hem. De är tunga och besvärliga. Det är också omöjligt att genomföra madrassrengöring utan specialteknik.

Kvalster i madrass
Kvalster i madrass

Före- och efter-bild från forskningsrapporten

Privat

”Du vill inte sova i en säng i sällskap med dessa mikroorganismer som orsakar ohälsa”

Privat

Vi erbjuder den bästa hygieniska saneringstekniken och vi kan med vår unika utrustning effektivt ta bort kvalster, gamla hudflagor, mögel och andra mikroorganismer som bor djupt inne i din madrass - med en revolutionerande UV teknologi som effektivt tar död på skadliga bakterier och mikroorganismer och skapar en hälsosam inomhusmiljö.

Hur går det till?
Priser och villkor
Kontakta oss

Bakterier, svamp & mögel, sängbuggar, kvalster