Om oss

Om oss

European Hygiene Group

Vi erbjuder en överlägsen rum och madrassrening med hjälp av den revolutionerande UV tekniken som används allmänt inom såväl nationella som internationella bostads-, kommersiella och hotellboendeindustrier samt vårdcentraler, kliniker, förskolor och även på bussar och tåg.

European Hygiene Group ger den bästa saneringstekniken och hjälper våra kunder att få en uppfriskande sinnesfrid, vilket lindrar oro för farliga skadedjur och hygienlösningar.
Våra hygieniska rum– och madrass–saneringar är säkra, rena, gröna, kemikaliefria och 100% vatten/ångfria vilket garanterar säkert att destruera skadliga mikroorganismer och har ingen skadlig inverkan på miljön.

European Hygiene Group samarbetar med nära och ledande internationella företag samt branscher. Vilket gör det möjligt för oss att ständigt uppdatera våra tjänster och växa internationellt med hjälp av vår goda service och unika teknik.

Vår strategi är att arbeta i nära samarbete med likasinnade framåtsträvande företag som är redo att ta nästa kliv med hjälp av oss förebygga och motverka ohälsa. Företag och privatpersoner som vill skapa goda förutsättningar för en god livskvalitet.

I våra livsmiljöer används flyktiga kemikalier och antimikrobiella tungmetaller som skadar människor och miljö. Våra unika metoder ger säkra miljöskydd - utan saneringsprocesser som kräver användning av kemikalier eller toxiner.

Vi kan hygien och städning – vilket har gjort att vi har mest nöjda kunder.

Om oss

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan så hör vi av oss.